Ny blogg http://carolinmann.blogspot.com

Här hittar ni min nya blogg

/C

MysOnsdag

Igår kväll åkte jag till Hanna och vart bjuden på jätte god kycklinggryta och rött vin till :)
Sen gick vi ner på irisch och tog varsin öl, men med tanke på att det var annorlunda folk där så gick vi vidare till Olearys och drack nån öl till, och dansade tills dom stängde.
Vaknade vid halv tolv idag när mamma ringde och frågade om hon hade gjort rätt när hon hade skrivit sitt första blogginlägg, duktig mamma!
Var kvar hos Hanna tills två, sen for jag ut till mammsen och fick fika och mys med hunden, sen klockan fyra var det dax för hårträning ute hos anna på hårlinjen, jag ska vara modell åt henne när hon gör haltidsbedömmningen, och när hon var klar såg jag ut som tweggy på 60-talet :D men anna tyckte iaf att jag var söt, haha! Snacka om tupperat! ;P
Sen åkte vi på waynes och fika, åkte förbi ica innan jag åkte hem och hämtade mitt guitar hero, så nu har jag suttit och spelat i en timme, eller två (har hunnit med mitt kvällsprat med Emma oxå).
Nu är jag trött i både huvud och händer så nu är det dax för sängen (nu flyter till och med tangenterna ur ögonen på mig).

God natt

/C


Jag har fått en utmärkelse

Av min älskade svägerska MIMMI =), Love you!




Nu vill jag ge denna vidare till mina favvobloggar

http://livetsommamma-mu.blogspot.com
http://rikke84.blogg.se
http://camillaangel.blogg.se
http://annamariejosephine.blogg.se
http://petraspalace.blogg.se
http://lillchri.bilddagboken.se
http://kajsamann.blogg.se

Nu ska jag och Hanna dricka vidare med vårat vin :D
Puss

/C

Idag är ingen vanlig dag....

För det är min storebrors födelsedag, min unga storebror fyller 37 år idag.

Och jag är så smart, så mitt paket hinner inte ens fram i tid, så det kommer 6/11.

GRATTIS GRATTIS TILL DEJ NICKE!

/Lillasyster


Mamma lär ju bli tokig.

Men jag har skapat en blogg till henne, fick idén av Bill (mammas man)

Bill sa till mamma när vi var i sthlm, du kan väl skaffa en egen blogg att skriva i så slipper du sitta och glo i alla andras (då hon läser min och mimmis, nog för att mimmi skriver långa underhållande inlägg, så kan de ta lite tid att ta sig igenom dom, men på b lät det som att mamma inte gjorde annat)

Men nu har jag gjort en blogg, så nu är det bara upp till mammi att börja skriva, och om hon total vägrar får jag väl ta bort den då :D

/C

ARGH!!

Min svägerska har fått för sig att hon skulle utmana mig, man skulle visst skriva 7 saker om sig själv, och jag hatar sånt, men eftersom ho själv lyckades med det, så ska väl inte jag vara sämre.

1. Jag heter Carolin (utan e eftersom min mamma tyckte att man ska stava utan e om man är svensk) Karin (efter mormor) Margareta (efter farmor) Johansson(efter pappa) -Mann(efter mamma, eller egentligen mina bröders pappa eftersom det är därifrån min mamma fått namnet, och när dom skijdes så ville inte mamma återta namnet steffensen, okej, det kan man ju förstå)

2. Jag har alltid (okej 97%) huvudvärk när jag vaknar, oftast går det över inom 20 minuter, ibland inte, om det är från nacken, ögonen eller nåt annat det har jag ingen aning om.

3. Jag är Faster åt 3 underbara ungar, Maja 7 ,Emil, 4½, Leah 2 månader, är även Moster åt 2 killar Kristoffer 18 (snart) och Filip 11( snart 12) ( jag är alltså ingift moster, eftersom min mamma gifta sig med pojkarnas morfar) heh!!

4. Jag är helt tokig i julmust (fråga Emma, det bara lyste i ögonen när jag får några veckor sen såg att det fanna julmust på ica).

5. Jag röker alldeles för mkt, men ska faktiskt sluta (när jag har lust).

6. Jag är utbildad undersköterska, men har nu jobbar som personlig assistent i 3,5 år.

7. Jag har ingen aning vad jag vill med mitt liv.

MIMMI- Du vet att jag älskar dig kära svägerska, men de där kommer jag aldrig göra om, tur att jag jobbar natt så jag inte är spec. upptagen,  annars hade du kunna få vänta på din kära utmaning GRRHH!!
Dessutom orkar jag inte utmana nån, jag är tråkig jag vet, men det får man vara om man jobbat vaken natt..

Puss

/C

Sthlm

Helgen har jag tillbringat i sthlm.

Åkte ner på fredagen, kom fram till båten runt tio (bodde på vandrarhemsbåten af chapman) var hur fint som helst, lätt att ja kommer bo där fler gånger.
På lördag förmiddag så började vi med tur på stan som varade mellan 11-16 åt Lunch på ett ställde som hette Dg (drottninggatan) super god mat.
På efter middagen tog vi pendeln till Skavsta där bror hämtade oss (han bor i huddinge).
Sen åkte vi hem till han med fam. fick äntligen träffa lilla Leah, jätte söt liten tjej.
Jag lagade middag, och alla verka tycka att det var gott :)
Bror skjutsade hem oss vid nio, då gick vi på en pub och tog oss varsin starköl, sen vart det dax för sängen då alla var trötta.
I morse klev vi upp halv nio, åt frukost och checkade ut, åkte in på centralen och lämnade väskorna och fortsatte shoppa, åt lunch på åhlens.
Klockan två åkte vi bussen hem, syrran kom och hämtade mig halv sju, då jag hade bilen hos dom.
Väl hemma så vart jag uppbjuden till min kära vän Emma på varma mackor, och vi såg nån film med vin diesel, men den var inte direkt bra... men han är ju dock så snygg :D

2 glasljuslycktor med rosor på.
Färgschampo/balsam och schampo/balsam för lockigt hår från graham webb
Rosa vantar
1 pyjamas  (ljusgrå/vit/rosa/glitter rutig)
1 äggklocka i form av en badanka
4 pocket böcker
1 julklapp till min svägerska( gud vad hon ska bli nyfiken)
säkert nå mer, som fick följa med mig hem.

Nu är jag lite seg, ska plocka undan i köket, sen ska jag nanna.

Puss

Tack Mamma och Bill för en trevlig helg.

/C