Nu bli ja ju nervös.

Många tyckte att jag skulle anmäla mig till baktävlingen på sjuan, men det hade jag inte planer på, för så duktig är jag ju inte. Men Emma och min bror hade helt andra planer, och slängde iväg en anmälan, och nu när jag för en gångs skull kollade mailen, så hade jag fått ett av just sjuan (fd tv4+), där jag hade gått vidare till nästa steg i castingen, där jag fick svara på en massa frågor, som jag har mailat in, men det är möjligt att det är för sent, eftersom att jag fick mailet för en vecka sen.
Men jag vet inte ens om jag vågar vara med i programet om jag skulle få chansen, dom är ju mkt bättre, säkert?
Bara att vänta och se.

Annars då?
Jag är inne i min nattperiod, så det händer inte så mkt.
Till helgen ska jag och Henrik och Henriks bästa kompis Jens, med flickvän Emma och söta bäbis Elisa åka till vemdalen, jag ska ta med Emma till VDLN, en underbar inredningsbutik nere i byn. 
Underbart är bara förnamnet, för att tillbringa en hel helg med min kille, det hör inte till vanligheterna kan jag tala om.

/Carro

Trygghet

Jag tänker mycket på det som hände här i sundsvall igår, och för er som inte har sett/hört klicka här !
Denna kvinnan gick säkert till jobbet med samma tanke som vanligt,, slutade jobbet och var på väg till bilen på parkeringen som vanligt, men denna dag vart inte som vanligt, hon vart attakerad av en psykiskt sjuk man med en machete.
Denna man som suttit på rpk och man gjort bedömmningen att han var frisk?
När han misshandlat klart kvinnan, drar söderut och kapar en minibuss av en skoklass och där skär hunden med macheten, som senare avlider.
Och inte nog med det så kan inte kvinnan i fråga få vård här på vårat sjukhus för att det var för illa med ansiktet så hon vårdas i Uppsala.
Jag blir så upprörd så det finns inte.
Hur ska jag någonsin kunna känna mig säker på min egna arbetsplats?

/C

Tillit

För min egen skull måste jag börja lita på folk igen. Men vägen dit är lång. Men jag ska klara det. Har klarat så många andra utmaningen utan problem, så lycka till till mig själv :-)


Vitchokladmousse

3 dl grädde
250g kesella kvarg
200 g vitchoklad

Vispa grädden, smält chokladen och blanda ner kvarg och chokladen i grädden, färdig att servera.

Glömde knäppa kort :)!


Hallonmousse

250 g hallon
3/4 dl socker
4 gelatinblad
3 dl grädde

Koka upp hallonen med sockret, lägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter, vispa grädden, sila bort kärnorna. Vänd ner hallonsåsen i grädden. Klart att servera.


Bakmorgon

Nu ska här bakas:) hallonmousse vitchokladmousse och whoopies :-) recept och bilder kommer.


Äntligen :)

Min vän Jenny säljer Mary kay, fick lite prover av henne, och kom på hur bra dessa två är. Om någon är intresserad av Mary kay, kontakta mig. Kommer dessutom att ha party snart:-)


Betongsugga

Känner mig just nu som en betongsugga med rörande armar typ.
Var igår på indoor walking och idag på cxwork (Core), och jag kan säga att jag är MÖRBULTAD, nu ska kroppen få vila imorgon, och jag ska inte göra mer än vad jag behöver, jo jag ska åka och köpa paket till Hugo som fyller år på Onsdag och till Pappa som fyller år på Torsdag, och just ja, ska ju på hockey på kvällen oxå... Och jag slår vad om att Timrå vinner, bara för att dom inte behöver... Eller självklart behöver dom, för deras självförtroende är inte på topp just nu skulle jag tro.

I helgen kommer bror med barn hit och vi ska på himlabadet och mysa som bara den hela helgen.
Fasters sötnosar.