Bakdax igen

Denna gång gjorde jag det goda surdegsbrödet igen. receptet hittar ni här .
Imorgon ska jag baka chokladtoscakaka.. :) Yummie, recept kommer!
Hej hopp!

Tack farmor :)

img_5476 (MMS)

Tack farmor :)


Stockholm

I fredags tog jag med min mor och for till sthlm, var inte roligt att köra i sthlm i spöregn och kollsvart himmel, men det gick, vi kom fram :)
Väl inne hos brorsan vart det kram kalas och jag fick världens finaste present, som Tine fixat. En dubbel timer- Bengt Ek-Design (äggklocka), variant lyx. :)
Lördag fm for vi och handlade inför bakningen, och bara myste av varandras tillvaro, på em kom Leahs farfar med fru med presenter, och vi brorsan lagade jätte go mat, kyckling gryta med jordnötssås.
Jag satte igång med mousserna till tårtorna och gjorde cake pops på Ballerina mintkakor, yummie.
Idag har vi haft kalas för Leah som fyllde 3 år i Fredags, på ett slags lekland :)
Haft en underbar helg, med min bror och hans familj, och som vanligt räcker inte tiden till, det är så mkt som man vill göra tillsammans och säga och kramas och bara vara.
Nu när jag kom hem kände jag mig mör, men ändå massa spring i benen, så jag tog den dagliga promenaden, och laddar inför jobb imorgonkväll, ja just ja, jag har ju bytt jobb, jag jobbar nu på en kortidsavdelning och som jag trivs.
Efter att ha vare mer eller mindre deprimerad till och från i flera år nu, så ställer jag mig frågan, kan man verkligen må så här bra? Är verkligen bara "han" som saknas nu.

Puss påer!

Bilden lånad från Hemmakocken

Less

Ja nu är jag less, jag är bara trött, yr och fick huvudvärk igår som vägrar släppa, hoppas verkligen få besked av doktorn imorgon... och på köpet så ska jag jobba delad tur imorgon, passande? Näe!
Har sovit bort precis hela helgen, har så mkt jag vill göra, åka och hälsa på vänner och snusa bäbisar och bara prata och tjooa.. Men jag orkar ingenting, strök en duk förut och svetten lackade.. Blääääää.
Ska ta en dusch nu och hoppas på att piggna på mig, och försöka ta mig till Farmor och fika.. wish me luck.
Näe nu vart de ett depp-inlägg, men det får ni ta, för det är precis så jag känner nu.
/C

Trött

Tänkte skriva lite här om vad som är på gång, då vissa av er undrar vad vissa saker är?!

Såhär är det mitt blodtryck är lågt som vanligt, det ligger 90/50, ett hälsosamt blodtryck ska ligga på 120-130/70-80.
Kände mig väldigt yr på Tisdagen, fick hålla i mig i saker för att inte svimma, onsdagen var lika dant, så bokade tid på vc för att jag orkade inte gå med sånt här blodtryck.
Kom till läkaren som förklarade allt om hur det funkar med blodtryck hit och dit, sånt som jag redan visste, man skriver ju knappt ut medicin åt folk med lågt blodtryck, då det är mindre farligt än ett högt blodtryck.
Men läkaren valde att ta en serie prover på mig ändå, då jag påtalade att blodvärdet inte var kollat på några år.
Sagt och gjort, fick jag samtal att mitt blodvärde var för lågt, jag hade 113 och man ska som tjej gärna ligga på 130, så lämnade in nya prover igår, för att kolla just vad det är brist på, när man har lågt blodvärde eller blodbrist som det så fint kallas, så får man lämna in nya prover för att se om det är järn, Folsyra eller B12 som det är brist på, och i detta fall så var det bra med Järn, så nu återstår det att bara vänta, och få börja medicinera.

Så nu har ni fått lite info, nu ska jag fixa lite hemma hos mamma, längtar efter Fredrik med familj och Nicke och barnen <3