Wiiihooo

Igår var jag och hämtade mitt träningskort på helex :)
Har just bokat min alra första zumba pass nu, imorrn vid lunchtid... Perfekt med lunchpass tycker jag då jag ofta jobbar kväll, kan tala om att det var länge sen (vi talar år här) jag var på pass, så Henrik får väl bära upp mig för trapporna på hockeyn imorgon... :)
Nu ska jag göra en fiskgratäng.

Ha en trevlig kväll, jag ska iväg på birsta en sväng innan dom stänger.

/C

Iphone

Hej hopp!
Har under en längre tid sökt efter en fin rosa "plast" att sätta på baksidan på min telefon, men inte hittat nån fin som äpplet är utskuret (Viktigt :))
Men så här om veckan så vet jag inte va jag höll på med, tappade telefonen ur näven och hörde hur det krackelerade. Turen i oturen så var det just baksidan som sprack, googlade lite igår på just baksidor, och hittade den här fina, precis i min smak, och inte alls dyr.
Så nu blir det till att meka när det kommer.. :)
Här köper ni denna.


Bilden är lånad från Iphonedelar

/C

Farmor

Pratade med farmor för ett tag sen om att börja samla på Rörstrands swedish grace, och söta farmor hade vare och köpt min första tallrik, som jag fick igår som alla hjärtans dags present.
Farmor farmor, min vän och förebild, Det är henne som jag är lik, det är hon som lärt mig allt jag kan om handarbete, matlagning, och bakning. Redan då jag var sådär 2-3 år satt jag på diskbänken med egen skål och "hjälpte" farmor att baka.

Inatt har jag sovit jäkligt dåligt då jag för det första skulle vända tilbax på dygnet efter 3 arbetsnätter, och dessutom har en katt som har väckt mig sådär var 10:e minut, ska hinka i mig lite mer kaffe, och sen ta en promenad, så mitt humör blir lite bättre, tror inte Henrik och Elder vill komma hit annars. Eller jo, kanske om jag mutar med några goda kakor, är btw sjukt sugen på att baka macaroons... :)




Jomenvisst :)

Jag är ju verkligen sämst på det här med att blogga :-) Har iofs inte så mkt att skriva om heller, har denna vecka vare med och öppnat en ny korttidsenhet på sundsvalls sjukhus. For till Hudik igår och kom hem ikväll, gick ju smidigt att åka tåg, det ska jag göra oftigare :) Imorrn är det dax för en ny tårtbeställning, en rosa prinsesstårta med smak av jordgubb, till en liten 1 årig flicka, sen är det dax att jobba natt Fredag lördag... :) Natti natt