Helgen

Pratade med läkaren igen i Torsdags som sa att han ville att jag skulle vara hemma från jobbet minst i helgen, då jag yrade runt och for mellan pensionärernas hjälpmedel. Har fått medicin, en slags åksjukemedicin som även dämpar yrsel, igår och i Fredags har jag inte mått vidare bra, men idag är jag rätt pigg. Hoppas det håller i sig så med. Imorgon är tredje delen på ryggutbildningen, sen ska jag äntligen ut till Sagolik och fixa håret, som jag längtar, sen blir det kalas hos Susanne som har fyllt 30 :-) Och fortfarade har jag inte rökt, nu är det snart precis 2 veckors sen :) Fick besök av Henrik igår kväll, vi gjorde lax till middag sen var vi in på bio och såg Hamilton. Sen idag har vi ätit lunch på Bite line, innan han for hem igen, Baksidan med distansförhållade. Sköt om er /C

Utbildning

Har idag börjat min utbildning i vårdergonomi/belastning/förflyttning =Ryggombud. Hur roligt som helst :) Och trevliga kurskamrater oxå. Kursen hålls av 2 leg. sjukgymnaster/ergonomer som är super gulliga och lätt att förstå, och dessutom är båda instruktörer på helex, så nu vart jag sugen att börja träna där på deras pass istället för badet, måste ta ett snack med Jenny!! =) Rökfri sen 1 vecka tillbax, men har dessvärre fått tillbax yrseln, men den är inte alls lika som sist. Nu får jag yrsel när jag vrider på huvudet och mår lite illa efteråt, men det går snabbt över, jag blir yr om 2 personer pratar i mun på varandra.. då kan ja inte koncentrera mig alls.. Pratade med min doktor imorse som ville göra en ny undersökning på mig imorgon em, Så höll tummarna för mig! /C

Tårtbeställning

Brorsans bästa kompis son fyllde 4, och ville ha en bil tårta :)


Mann kan

Jag tänker mkt när jag är ute på mina dagliga promenader, och igår tänkte jag mkt på varför jag aldrig har låtit mig vara nöjd, stolt, lycklig. Det är ju jag själv som i alla dessa skit år, aldrig har låtit mig själv må bra.
Aldrig varit nöjd med någonting överhuvudtaget, utan att bara tyckt att jag varit en världelös människa som inte kan någonting överhuvudtaget.

Idag är jag nöjd med vad jag har åstadkommit, jag har lyckas med denna förändring alldeles själv (självklart skulle jag inte klara det utan pepp från mina vänner och familj)

Krympit dessa mått.
Vikt 73,5 - 59.8
Höftmått 114 - 95
Midjemått 94 - 80

Bytt jobb, till ett jobb som jag bara kan växa ännu mer i min arbetsroll, ska redan på måndag utbildning till ryggombud, om några veckor utbildning i att handleda elever.

Inte rökt på 3½ dag, Tack Madelene för pepp smsen :)

Träffat världens finaste Henrik, som gör mig så galet lycklig <3.

Lärt mig lita på personer igen.

Fått ännu fler vänner i mina arbetskamrater.

Jag är nöjd med vad jag faktiskt kan!

Må bäst mina läsare

Stor kram
/C